Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μας ! To www.e-grafitis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης  μέσω του Διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ με ΑΦΜ: 070991515  .Παρακαλούμε ενημερωθείτε για των κάτωθι όρους και προϋποθέσεις , που ισχύουν ειδικά για την  χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-grafitis.gr.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης  εφαρμόζονται στα πωλούμενα προϊόντα  από την επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ », τον δ.τ. «GRAFITIS» η οποία διατηρεί έδρα την δ/νση Μενελάου Παρλαμά 133 , στο Ηράκλειο Κρήτης , Τ.Κ : 71410  και  Α.Φ.Μ.: 070991515  Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.e-grafitis.gr  (στο εξής :GRAFITIS ).

1.ΣΥΝΔΕΣΗ

Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών, ο Χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.e-grafitis.gr  (εφεξής «Χρήστης» ή «Πελάτης») για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του  στο ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτείται να συμπληρώσει ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής αλληλογραφίας, τηλέφωνο επικοινωνίας και email. Οι πληροφορίες αυτές παραμένουν απολύτως εμπιστευτικές. 0 GRAFITIS διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία αυτά για την αποστολή ενημερώσεων ( newsletters)  για νέα προϊόντα ή προσφορές, σε πελάτες της στο  ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κάθε χρήστης και οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμεί, έχει δικαίωμα  να ακυρώσει την εγγραφή του στη λίστα διευθύνσεων/email,  αποστέλλοντας email στο info@e-grafitis.gr  προκειμένου να ζητήσει την οριστική διαγραφή ή τροποποίηση  των  προσωπικών του στοιχείων.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0 GRAFITIS  δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια  και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του ,  τόσο όσον αφορά  τα χαρακτηριστικά  που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν  όσο και για τα στοιχείων που αφορούν προσφερόμενες υπηρεσίες  , υπό την επιφύλαξη  τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών,  ή τυχόν   δυσλειτουργίας της  www.e-grafitis.gr.

3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

0 GRAFITIS εγγυάται την άμεση  ενημέρωση των  καταναλωτών  για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. 0 GRAFITIS  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες  κατά την επίσκεψη – περιήγηση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  www.e-grafitis.gr. και   αφορούν τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους   υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

4. ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά στους Χρήστες της ιστοσελίδας  www.e-grafitis.gr. 0 GRAFITIS  δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που καταχωρεί  ο Χρήστης. Ο Χρήστης έχει την υποχρέωση  να καταχωρεί  με ακρίβεια τα  πεδία που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα  μας και αφορούν  : όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνα , ηλεκτρονική αλληλογραφία κτλ . Η χρήση του  www.e-grafitis.gr υπόκειται στην Ελληνική,  Ευρωπαϊκή  και   Διεθνείς νομοθεσία  και ο Χρήστης συμφωνεί να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα μας  σύμφωνα με την άνωθι νομοθεσία.

Ο  Χρήστης συμφωνεί ότι  0 GRAFITIS  δεν ευθύνεται  για  τυχόν βλάβες- καταστροφές   που προκύψουν από τρίτα πρόσωπα   τα οποία κάνουν χρήση της ιστοσελίδας