Η επιχείρηση  GRAFITIS  , δραστηριοποιείται στον κλάδο των αναλώσιμων υλικών γραφείου , στα είδη δώρου και στα είδη τεχνολογίας .

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην  Λεωφόρο Μενελάου Παρμαλά 133  στο 3ο Χλμ Εθνικής Οδού  Ηράκλειου Μοιρών .

Κάθε επιτυχημένη  σχέση βασίζεται στην συνεργασία , στην  εμπιστοσύνη και στο σεβασμό. Η συνέπεια , και  η  αξιοπιστία είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και τη σχέση μας με τον πελάτη. Στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και   στην άμεση εξυπηρέτησή  των συνεργατών μας .

Οι αξίες μας

  • Η ικανοποίηση των συνεργατών μας καθορίζει τις ενέργειές μας .
  • Η βέλτιστη  σχέση τιμής – απόδοσης- ποιότητας  καθορίζει τη θέση μας στην αγορά .
  • Αναπτυσσόμαστε μέσω των συνεργατών μας .
  • Σύντομες διαδικασίες αποφάσεων και απλές ροές εργασιών εξασφαλίζουν την επιτυχία.
  • Επιχειρούμε υπεύθυνα σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο .

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους 4 παρακάτω τρόπους :

  1. Εγγραφείτε στο site μας www.e-grafitis.gr . Αναζητήστε το εικονίδιο ΕΓΓΡΑΦΗ (https://www.e-grafitis.gr/account/register )  , συμπληρώστε όλα  τα πεδία  και  καταχωρήστε το επιθυμητό username και password . Μόλις ολοκληρώσατε την διαδικασία και είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο site μας. Επιλέξτε τα είδη που επιθυμείτε και ολοκληρώστε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας. Για την εγγραφή και την σύνδεση σας , δεν θα σας ζητηθεί η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  2. Στείλτε μας  τα στοιχεία σας με email στο [email protected]
  3. Καλέστε μας τηλεφωνικά στο : 2810-540033 ή στο 6976564167
  4. Στείλτε μας fax στο : 2810-259271

Η πληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους :
1. Μέσω Χρεωστικής / Πιστωτικής κάρτας

Δεχόμαστε  Χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες  Visa,  Mastercard ,  American Express , Maestro και Diners. Επίσης δεχόμαστε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Masterpass . 

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμής ALPHA E- COMMERCE της ALPHA BANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2  με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit ( Secure Sockets Layer- SSL ) . Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της , ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση κατάλληλου κλειδιού.

Η επιχείρηση GRAFITS δεν έχει πρόσβαση  στα τραπεζικά σας στοιχεία.

2. Με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς  λογαριασμούς :

Ολοκληρώστε την παραγγελίας σας  και  καταθέσετε το αντίτιμο  σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Μόλις γίνει η κατάθεση επικοινωνήσετε μαζί μας για επιβεβαίωση και κατόπιν θα σας αποσταλούν τα προϊόντα που επιθυμείτε. 
ALPHA BANK                                
788002002014764                      IBAN: GR5701407880788002002014764

PANCRETABANK( Παγκρητια )        30000300912-6                          IBAN: GR6608700980000300003009126

3. Με αντικαταβολή στον χώρο σας κατά την παράδοση της παραγγελίας σας
4.  Με όποιο τρόπο επιθυμητέ  (μετρητά ή κάρτα) κατά την  παραλαβή από το κατάστημα μας στην δ/νση Μενελάου Παρλαμά 133  στο Ηράκλειο Κρήτης ( 2ο χλμ Εθνικής Οδού Ηρακλείου- Μοιρών  στο ύψος της διακλάδωσης για ΠΑΓΝΗ) . 

5.  Για παραδόσεις Εντός Ηρακλείου ,και για ποσά κάτω των 500€  με μετρητά .                                                                                                                            

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ/ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Μετά την εξόφληση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα παραλάβετε σχετικό ενημερωτικό email.

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι :

·         3-4 εργάσιμες ημέρες για τις πρωτεύουσες νομών της  Ελλάδος

·         5-7 εργάσιμες ημέρες για τις λοιπές περιοχές

Σε περίπτωση απομακρυσμένες περιοχής ενδέχεται ο χρόνος παράδοσης να διαφοροποιηθεί . Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν  σε περιόδους απεργιών , ανώτερης βίας ή ακραίων καιρικών συνθηκών . Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες με στόχο της ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση σας .

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

·        ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ : Για την περιοχή της ευρύτερης πόλης του  Ηρακλείου και για παραγγελίες άνω των 35€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν .Για παραγγελίες κάτω των 35€  το κόστος είναι εφάπαξ 2 € και για παραγγελίες έως 50 κιλά

·      ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ : Για προϊόντα με μεγάλο βάρος ή όγκο ( χαρτί Α4, Α3 , φάκελα , Κλασέρ) προτείνεται η χρήση μεταφορική εταιρίας ( όχι ταχυμεταφορικής ) . Σε αυτήν την περίπτωση η επιλογή της μεταφορικής εταιρίας και της πληρωμής του κόστους μεταφορικών πρέπει να προηγείται  πριν την ολοκλήρωση και εξόφλησης της παραγγελίας. Για το λόγο αυτό οφείλεται προηγουμένως  να επικοινωνείτε   με το GRAFITS        ( Τηλ: 2810540033, mail: [email protected]

AC   ACS  COURIER : Για την περιοχή της  ΚΡΗΤΗΣ , και για παραγγελίες άνω των 40 € και βάρος έως 3 κιλά τα μεταφορικά είναι δωρεάν.  Για παραγγελίες κάτω των 40€ ή άνω των 3 ογκομετρικών κιλών το κόστος είναι 2,5€  εφάπαξ ενώ  υφίσταται επιπλέον χρέωση 1€ ανά ογκομετρικό κιλό.( εξαιρούνται τα προϊόντα σχετικά με το χαρτί εκτύπωσης )

·        ACS  COURIER : Για την Κεντρική Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 49€  και βάρος έως 3 κιλά  τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 49€ ή άνω των 3 ογκομετρικών κιλών το κόστος είναι 2,5€  εφάπαξ ενώ  υφίσταται επιπλέον χρέωση 1€ ανά ογκομετρικό κιλό.( εξαιρούνται τα προϊόντα σχετικά με το χαρτί εκτύπωσης )

·         ACS  COURIER : Για τα νησιά και τις απομακρυσμένες περιοχές και ,  παραγγελίες πάνω των  59€ τα έξοδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 59€ ή άνω των 3 ογκομετρικών κιλών το κόστος είναι 3,5€  εφάπαξ ενώ  υφίσταται επιπλέον χρέωση 1€ ανά ογκομετρικό κιλό.( εξαιρούνται τα προϊόντα σχετικά με το χαρτί εκτύπωσης )

νσδNEXT POINT : Για την Κεντρική Ελλάδα και για παραγγελίες άνω των 35€  και βάρος έως 3 κιλά  τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 35€ ή άνω των 3 ογκομετρικών κιλών το κόστος είναι 2,5€  εφάπαξ ενώ  υφίσταται επιπλέον χρέωση 0,5€ ανά  ογκομετρικό κιλό. Η μεταφορική   NEXT POINT  δεν περιλαμβάνει παράδοση στο χώρος. Παραλαμβάνεται  εσείς το δέμα  σημείο  NEXT POINT  το οποίο δηλώνεται κατά την παραγγελία σας. Δείτε αναλυτικά τα σημεία  NEXT POINT  στο  www.nextpoint.gr